Zakelijke klanten

Offerte aanvragen

Wil je een product op maat laten maken? Dat kan bij Doika! Vraag een offerte aan. Bij afname van meer dan 5 stuks kunnen wij je een aantrekkelijke korting geven. We helpen je graag verder.

Bestellen zonder btw

Indien je voor jouw bedrijf besteld dat in Nederland gevestigd is, kan je bestellen volgens Intracommunitaire levering. Dit wilt zeggen dat u kunt bestellen met vrijstelling van btw. Om ervoor te zorgen dat u op deze manier bij ons kunt bestellen, dient u met ons contact op te nemen. Er moet steeds vooraf betaald worden, alvorens wij tot verzending overgaan.

Mijn Account

Handig! Beheer je adressen, volg de status van jouw bestellingen en bekijk de nieuwsbrieven. Door een account aan te maken bij Doika, kun je sneller afrekenen, meerdere verzendadressen opslaan, jouw bestellingen bekijken/volgen en meer.

Plantenbakken

Bent u op zoek naar een mooie cortenstaal plantenbak? Bij Doika bent u aan het goede adres. U vindt diverse vormen en maten cortenstaal, polyester, aluminium en houten plantenbakken.

Brievenbussen

Bent u op zoek naar een mooie brievenbus voor uw project? Doika heeft een uitgebreid assortiment. U vindt diverse vrijstaande pakjesbrievenbussen, wandbrievenbussen, enz.

Houtopslagen

Een scheidingswand maken op een unieke manier? Kies voor een houtopslag uit cortenstaal, de combi met het hout, zorgt voor veel sfeer en iets unieks.

Buitenverlichting

Een unieke cortenstalen buitenlampen nodig? Of toch lieve een aluminium zwarte lamp, we helpen u graag!

Terrasverwarmers

Bekijk ons uitgebreid lijn aan terrasverwarmers, om uw project op te warmen. We hebben zowel elektrische als gas terrasverwarmers.

Vijvers

Bekijk ons uitgebreid lijn aan cortenstalen en stalen vijvers, om uw project een unieke uitstraling te geven.

Veelgestelde vragen

Zakelijke klanten

Bij Doika kunt u zakelijk klant worden als u actief bent in de tuinbranche, hieronder vallen ook projectontwikkelaars, hoeverniers, vastgoed eigenaren voor verkoop en verhuur en tuinarchitecten.

U kan zich aanmelden om een zakelijke klant te worden doormiddel van het bovenstaande contactformulier in te vullen.

Geef op het contactformulier uw BTW-nummer op. Dit wordt gecontroleerd voordat een zakelijke account wordt aangemaakt.

Zodra wij uw account hebben goedgekeurd, ontvangt u van ons een kortingscode die u alleen kunt gebruiken als u bent ingelogd op uw account.

Dit wordt per e-mail meegedeeld. Dit hangt ook af van de hoeveelheid goederen die u koopt.

Hoe werken wij?

Bij ons hoeft u zelf geen voorraad aan te leggen. Wij kunnen dus aan u of aan uw klant leveren.

Bij de producten staat altijd de actuele voorraad.

Bij ieder product staat de verwachte leveringstermijn.

De prijzen zijn inclusief btw en de producten worden altijd gratis verzonden.

Als u gebruik maakt van Klarna of een credit card kan u achteraf betalen. Er kan niet op factuur besteld worden.

Offertes

Wij kunnen te allen tijde een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Als u al langer klant bent, geven wij er de voorkeur aan dat u uw bestelling via de site plaatst. Zo kunnen we bestellingen ook sneller verwerken.

U mag uw offerte opvragen per mail. U kan ons mailen naar info@doika.be

U kunt op de e-mail antwoorden dat u met de offerte akkoord gaat. Wij maken dan de bestelling klaar en sturen u een link per mail waar u de bestelling kunt afronden en betalen.

Kortingscodes

Eerst moet u de gewenste goederen toevoegen aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u doorgaan naar de afrekenpagina en daar kunt u aan de rechterkant de code invoeren. Uw korting wordt dan automatisch toegepast.

Werkt u kortingscode niet, neem dan met ons contact op per mail. info@doika.be

BTW

Bestelt u in de webshop namens een Nederlands, Duits of Frans bedrijf of organisatie en vindt de levering plaats in Nederland, Duitsland of Frankrijk? Dan kan de levering zonder BTW plaatsvinden. Uiteraard moet u hiervoor wel een geldig BTW-nummer hebben.

Is uw bedrijf gevestigd in België? Dan kunt u normaal bestellen en uw BTW-nummer invullen tijdens de bestelprocedure op de afrekenpagina.

De website brengt standaard 21% BTW in rekening. Om de prijs zonder BTW te krijgen, neemt u de prijs en deelt u deze door 1,21. Dit is de prijs zonder BTW.

Levertijden

Standaard wordt er een indicatie gegeven op de site, wat de verwachte leveringstermijn is. Dit vindt u terug op de productpagina.